22 ÉV 22 ÉRV

 • egyedi tervezés,
 • számítógépes látványterv,
 • személyre szabott árajánlat,
 • családias hangulat,
 • minőségi vasalatok,
 • több ezer választható szín,
 • megszámlálhatatlan variációs lehetőség,
 • beépíthető konyhai gépek,
 • mosogatótálak, csaptelepek,
 • kedvező ár-érték arány,
 • törzsvásárlói kedvezmények,
 • helyszíni felmérés,
 • tanácsadás a szerelvények pontos elhelyezése érdekében,
 • egyedi gyártás,
 • garantált teljesítési határidő,
 • kiszállítás,
 • helyszíni beépítés,
 • Vevővel közös átvétel,
 • garancia a bútorelemekre,
 • garancia a beépítésre,
 • helyszíni beépítés,
 • több ezer elégedett Vásárló!

A fenti felsorolást a közös együtt gondolkodás tölti meg majd élettel. Aki eljön hozzánk, az jó eséllyel, rövid időn belül megrendelőnk lesz. Kiadott ajánlatainknak ugyanis szinte mindegyikét elfogadják az érdeklődőink. Ez a jó arány részben a gondos, mindenre kiterjedő tervezésnek, részben a bemutatóteremben megtekinthető és kipróbálható sokféle vasalatnak, részben az alulról felfelé terjeszkedő, jól áttekinthető ajánlatnak, s nem utolsó sorban a rengeteg jól sikerült megvalósításnak köszönhető.

A bútorfrontok és vasalatok...

...között óriási árkülönbségek vannak, ami a minőségben is megmutatkozik.

Nagyon sok asztalos, nem készít ajtófrontot, csak vásárol, ha készít, általában kerüli a festett, polírozott,magasfényű, és egyedi furnérozott ajtókat, mivel el sem tudja ezeket készíteni, nincs megfelelő technikai háttere, és gépparkja. A nagy áruházak kínálataiból is teljesen hiányoznak ezen technikával készített felületek, általában fóliás MDF ajtókat használnak, lapszerelt bútorokat forgalmaznak.

A pántok és vasalatok minősége, ára alapvetően meghatározza a költségvetést, a konyhastúdiókban ismerik a különböző gyártók lehetőségeit és termékkínálatát, újdonságait, több gyártóból állítják össze a kínálatot, akár egy fogantyút, vagy egy sarokszekrénybe építhető vasalatot nézünk.

Háztartási készülékek

Kérje a konyhatervező segítségét a háztartási készülékek kiválasztásánál is. Érdeklődjön az újdonságokról (pl. beépíthető kávéfőző, pároló, edénymelegítő, hűtő-/fagyasztó készülék beépített jégkockaadagolóval, bortemperáló hűtő, stb.) és válassza azokat a készülékeket, amelyeket valóban használni fog. A gépek által nyújtott programok sokaságában a tervező segít Önnek eligazodni, hogy olyan berendezést választhasson, amely igényeit teljes mértékig kielégíti és könnyen kezelhető.

A használat mellett kérdezzen rá a tisztítás lehetőségeire is!

Együttes megrendelés esetén szép kedvezményeket lehet elérni!

Ergonómia
img03

Egy jól képzett konyhatervező a munkafelületek, a beépíthető készülékek és az egyes tárolóelemek pozícióját a konyhában legtöbbet tevékenykedő személy magasságához igazítja. Ha Önnek úgy kényelmes, válasszon eltérő munkapultmagasságot a mosogatóközponthoz, és a főzéshez. A szem- és kézmagasságba beépített sütő és mosogatógép egyszerűbb munkavégzést tesz lehetővé. Mindig jól jön egy állítható magasságú felület, mely a különböző tevékenységek természetéhez igazítható és lehetővé teszi a gerinckímélő munkavégzést.

A konyhai tevékenységek gördülékeny lebonyolításához elengedhetetlenül fontos a munkavégzés folyamatának megfelelően összeállított berendezés. Egy jó szakember abban is segít Önnek, hogy a kulcsfontosságú zónák a helyükre kerüljenek. Ez a főzés során megtett utak jelentős lerövidülését eredményezheti.

Higiénia

Próbálja ki a modern mosogatótálakat, csaptelepeket, munkalapokat, melyek felületei higiénikusabbak, mivel a víz, szennyeződés, zsír és vízkő egyszerűen lepereg róluk.

A hűtők és fagyasztók közül válassza az antibakteriális védelemmel ellátottakat.
Kisgyermekes családok válasszanak olyan termékeket (pl. mosogatógép, pároló), amelyekben a csecsemők üvegeit és más eszközeit sterilizálni tudják.

A gránitmosogatókról külön menüpontban bővebben talál információkat.

Biztonság

Számos biztonsági intézkedés létezik, melyek alkalmazása a kisgyermekes családokban elengedhetetlen. Válasszon gyermekzárral ellátott készülékeket, biztonsági rácsot a főzőlaphoz, zárható szekrényeket és fiókokat. A konyhatervező megismerteti Önt a lehetőségekkel.

Energiahatékonyság

Mindig érdeklődjön a háztartási készülékek energia-címkéjéről (EU-címke), erről olvasható le ugyanis a berendezés energiahatékonysági osztálya és a konkrét energiafogyasztása is. Válassza az energiatakarékos készülékeket, melyek az A, az A+ vagy az A++ energiaosztályba tartoznak.

Tárolóhely

A konyhavásárlók 2/3-a csak későn ébred rá, hogy több tárolóhelyre lenne szüksége. Még a tervezés megkezdése előtt írja össze, hogy mit szeretne elhelyezni konyhájában. Ez alapján a konyhatervező segít Önnek a megfelelő tárolókapacitás meghatározásában. A belső rendszerezőkkel áttekinthetőbbé válik a szekrények tartalma, ez egyben nagyobb befogadóképességet is eredményez, ugyanakkor a használat sokkal kényelmesebb lesz. A korábbi "holtterek" attraktív és praktikus térkoncepcióval tökéletesen kihasználhatóak, helyt biztosítva a naponta használt holmiknak.

Fény

A megfelelő világítás nagyon fontos a kényelmes és hatékony munkavégzéshez. A célirányos fények mellett gondoljon a hangulatvilágításra (pl. fényerőszabályozás, különböző fényeffektusok) is, hogy konyhája mindig megfelelő hangulatot árasszon.

img04
Zajszint

Egyterű lakásokba, nyugodt, kellemes munkavégzéshez válassza az alacsony zajszinttel rendelkező készülékeket, illetve a nagyon halkan működő és csukódó bútorvasalatokat.

Munkafelület

Munkafelületből sohasem elég. Tervezzen elegendő munka- és lerakófelületet konyhájába. Az anyagválasztásnál kérje ki a szakember tanácsát.