• Cliff© Konyhák márkaképviselete
  • 2001 szeptemberétől, azaz cégünk indulásának napjától kapcsolatban állunk a Cliff Konyhák gyártójával. Kezdetben viszonteladóként, 2005-2011 között márkaképviselőként népszerűsítettük megrendeléseinken keresztül a termékeiket. A 2008-ban kezdődött pénzügyi-gazdasági válság ezt a kizárólagosságot fokozatosan ellehetetlenítette. Gyári konyhabútorok helyett inkább a saját kivitelezés irányába fordultunk, onnantól kezdve már csak ajtófrontokat rendeltünk a Cliff-től. Ügyfeleink így kétszeresen is jobban járnak: kedvezőbb áron és jobb minőségben élvezhetik új bútorukat. A vevői igények változása együtt járt új beszállítók bevonásával, így mára már csak elvétve dolgozunk a Cliff Konyhák kínálatával.

  • Háztartási gépek kiskereskedelme
  • Egyedi bútorok tervezése, gyártása
Tervezés

Számítógépes látványtervezés, nem csak vásárlóknak!

Egyeztessünk telefonon időpontot, tervezzük meg közösen álmai konyháját.

Önnek nem kell mást tennie, mint lemérnie azt a helyet, ahová majd az új bútor kerül. Nem kell milliméterre stimmelnie, a tervezésnél ezek az adatok még lehetnek hozzávetőlegesek. Nagyon fontos, hogy ha a víz-gáz-villany bekötésekhez nem akarnak hozzányúlni, akkor azoknak a helyét is jegyezzék fel. Tovább könnyíti a dolgunkat, hogy ha a bútort tagoló ablakok-ajtók helyét is rögzítik.

Az új konyha sokszor új gépek beszerzésével is együtt jár, de mindig akad egy-két olyan készülék, amitől egyelőre nem szeretnénk megválni. Ilyenkor érdemes azok szélességi, mélységi, magassági adatait lemérni, így biztosan lesz majd helyük a felújítás után is.

Üzletünkben rengeteg ajtófront és színminta között lehet válogatni, de nyugodtan hozzanak magukkal egy-két képet, lakberendezési magazint, katalógust, jelöljék meg bennük bátran mindazt, ami tetszett, majd segítünk kiválogatni közülük azokat, amelyek az adott méretekhez igazítva is praktikus és esztétikus konyhabútort eredményeznek.

3D számítógépes látványterv készítése

Minden konyhabútor tervezés kapcsán készítünk Önöknek egy 3D-s, színes látványtervet is, hogy minél jobban bele tudják magukat élni az új bútor adta lehetőségekbe! A látványterv irodánkban bármikor megtekinthető! Megrendelőink ezt külön térítés nélkül megkapják, JPG formátumú képekként, több beállításból így otthon addig is nézegethetik, amíg az igazi el nem készül!

Kérjen tőlünk árajánlatot és segítsünk közösen!

Árajánlataink elkészítésébe rengeteg munkát és energiát fektetünk. Az Érdeklődők minél szélesebb körű tájékoztatásának szellemében egy-egy ajánlat elérheti a 20-24 oldalt, átlagosan 4-8 óra szellemi ráfordítással. Ez a mi befektetésünk eljövendő közös munkánkba. Megrendelőinket eddig is számos kedvezménnyel tudtuk inspirálni, amikor sikerült megtalálnunk egymással a közös hangot. Mostani felhívásunkkal azokat is szeretnénk elérni, akik végül mégsem minket tisztelnek meg választásukkal.

Adomány = árajánlat + vásárlási utalvány + adomány!

2015. január 2-tól minden elkészített árajánlathoz vásárlási utalványt ajándékozunk Önöknek, amelyet bármilyen, az üzletünkben megrendelt termék megvásárlásánál felhasználhatnak! Vannak viszont feltételeink: a vásárlási utalványért cserébe felajánlásokat várunk Önöktől: a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány (www.tegyunkleukemia.hu) részére. Az Önök által erre a célra felajánlott adományokat – hogy felhívásunk önzetlenségéhez ne férhessen kétség se - minden hónap utolsó munkanapján megduplázzuk, mielőtt átutaljuk az alapítvány számlájára!

100,- Ft adomány = 1.000,- Ft-os vásárlási utalvány, beváltható minden 10.000,- Ft-ot meghaladó megrendelésnél!

200,- Ft adomány = 2.000,- Ft-os vásárlási utalvány, beváltható minden 20.000,- Ft-ot meghaladó megrendelésnél!

500,- Ft adomány = 5.000,- Ft-os vásárlási utalvány, beváltható minden 50.000,- Ft-ot meghaladó megrendelésnél!

1.000,- Ft adomány = 10.000,- Ft-os vásárlási utalvány, beváltható minden 100.000,- Ft-ot meghaladó megrendelésnél!

2.000,- Ft adomány = 20.000,- Ft-os vásárlási utalvány, beváltható minden 200.000,- Ft-ot meghaladó megrendelésnél!

Az adományokat az adatok felvételekor kérjük az erre a célra rendszeresített gyűjtő edényben elhelyezni. A számítógépes látványtervek és az árajánlat megtekintéséhez kérjük, keressék fel újra személyesen üzletünket, az adomány értékéhez igazított vásárlási utalványt is ekkor lesz alkalmunk átadni Önöknek. Felhívjuk figyelmüket, hogy egy megrendeléshez csak egy, ugyanazon névre kiállított utalvány használható fel!

Helyszíni felmérés

Díjmentes, minden megrendelt bútornál!

Házhozszállítás és beszerelés

Tételesen szerepel az árajánlatunkban, függ a km-től és a bútor méreteitől! A beszerelés során szakembereink minden asztalosipari munkát elvégeznek, azonban a gépészeti munkálatokat, víz/gáz/villanyszerelést nem vállalják.

22 ÉV – 22 ÉRV A MINŐSÉG GARANCIÁJÁNAK JEGYÉBEN!

Nálunk minden megtervezett és legyártott bútorra vonatkoznak a jogszabályokban meghatározott ( 1 év ) garanciális feltételek! Ezen túlmenően viszont, az árajánlatban rögzített feltételek mellett akár 3,5, 10 vagy éppen 14 év jótállást is tudunk Önöknek biztosítani!

Bármilyen sérülés, vagy hiány esetén megkezdődik az újragyártás és javítás, utólagosan is van lehetőség elemek kiegészítésére, akár költözés, vagy átalakítás után is!

Nyitvatartási idő:
  • Előzetes időpont egyeztetés alapján

  • Várjuk személyesen üzletünkben!