Tisztelt reménybeli Ügyfeleink!

Engedjék meg, hogy pár szóban bemutassuk Önöknek vállalkozásunkat: 2001. szeptember 1-én nyitottuk meg első üzletünket Győrben, akkor még Otthoni Kényelem Bútorstúdió néven az Apáca u. 7. szám alatt. Célkitűzésünk a kezdetektől az volt, hogy minőségi bútort kínáljunk a piacon elérhető legkedvezőbb áron. A fő profilunk már ekkor is a konyhabútorok tervezése és gyártása volt, a Vevők egyedi igényeinek maximális figyelembe vételével. A termékpalettára gyorsan felkerültek a kiegészítő termékek: a munkalapok, fogantyúk, üvegek, evőeszköztartók, szemetesek, beépíthető háztartási gépek (sütők, főzőlapok, párelszívók, mikrohullámú sütők, hűtők, mosogatógépek , borhűtők, stb.), mosogató tálak, csaptelepek. Kínálatunkat később kiterjesztettük az egyedileg tervezett beépített szekrényekre, fürdőszobai-, nappali-és irodai bútorokra.

Az évek során bemutatótermünkkel találkozhattak Győrben az Apáca u. 37-ben, a Bartók Béla u. 1-ben, - névváltásunk után már, mint Tavolino, a konyhák mestere - a Gárdonyi G. u. 3-ban, a Fehérvári út 120. szám alatt, a Fehérvári út 3-ban az Interspar Centerben, a Fehérvári út 75. számnál az Integrál Park (Házgyár) területén. Mindig hosszú távú bérleményekben gondolkoztunk, de a 22 év - ebből is látszik – hosszú idő. Cégünk – pontosabban cégeink: Otthoni Kényelem Bútorstúdió Kft. és Tavolino Kft. - székhelye viszont már jó ideje Töltéstaván található. 2022. év folyamán itt is kialakítottunk egy mintatermet, illetve ezzel egyidejűleg bővítettük az - a most már ügyfelek fogadására is alkalmassá tett - irodát.

Az utóbbi években a teljes anyagbeszerzést a saját kezünkben vontuk össze. Az árajánlat készítés során Vevőinkkel közösen tudjuk összeállítani számukra az - esztétikailag, minőségileg és költségvetését tekintve egyaránt - legkedvezőbb ajánlatot. Az összehasonlítás nálunk még a lapra szerelt bútorok áraival is könnyen megtehető; a gyártási munkadíjakat ugyanis elválasztottuk az anyagköltségtől, így garantálva Vevőink számára a legkedvezőbb árakat.

Családias hangulatú, udvarias kiszolgálásra törekedünk, megpróbáljuk tudásunk javát, szakmai tapasztalatainkat, az Önök elképzeléseivel ötvözni! A legjobb reklám: az elégedett Ügyfél (ehhez olyannyira tartjuk magunkat, hogy az utolsó hirdetésünk kb, 10 éve jelent meg a médiában )!!!