Tisztelt reménybeli Ügyfeleink!

Engedjék meg, hogy pár szóban bemutassuk Önöknek vállalkozásunkat: 2001. szeptember 1-én nyitottuk meg első üzletünket Győrben, akkor még Otthoni Kényelem Bútorstúdió néven az Apáca u. 7. szám alatt. Célkitűzésünk a kezdetektől az volt, hogy minőségi bútort kínáljunk a piacon elérhető legkedvezőbb áron. A fő profilunk már ekkor is a konyhabútorok tervezése és gyártása volt, a Vevők egyedi igényeinek maximális figyelembe vételével. A termékpalettára gyorsan felkerültek a kiegészítő termékek: a munkalapok, fogantyúk, üvegek, evőeszköztartók, szemetesek, beépíthető háztartási gépek (sütők, főzőlapok, párelszívók, mikrohullámú sütők, hűtők, mosogatógépek , borhűtők, stb.), mosogató tálak, csaptelepek. Kínálatunkat később kiterjesztettük az egyedileg tervezett beépített szekrényekre, fürdőszobai-, nappali-és irodai bútorokra.

Az évek során cégünkkel találkozhattak az Apáca u. 37-ben, a Bartók Béla u. 1-ben, - névváltásunk után már, mint Tavolino, a konyhák mestere - a Gárdonyi G. u. 3-ban, a Fehérvári út 120-ban, a Fehérvári út 3-ban az Interspar Centerben, mielőtt 2019 szeptember 1-én beköltöztünk volna jelenlegi helyünkre, a Fehérvári út 75. szám alatt az Integrál Park (Házgyár) területén található új üzletünkbe . Az utóbbi években a teljes anyagbeszerzést a saját kezünkben vontuk össze. Az árajánlat készítés során Vevőinkkel közösen tudjuk összeállítani a számukra formailag, minőségileg, költségeiben legkedvezőbb ajánlatot. Az árösszehasonlítás nálunk egyszerű még a lapra szerelt bútorok esetén is, a gyártási munkadíjakat ugyanis elválasztottuk az anyagköltségektől, így garantálva Vevőink számára a legkedvezőbb árakat.

Családias hangulatú, udvarias kiszolgálásra törekedünk, megpróbáljuk tudásunk javát, szakmai tapasztalatainkat, az Önök elképzeléseivel ötvözni!